MACO nožnica pre šírku 601-800 mm MULTI-MATIC

Kód výrobku: 211677 Krajina:
MACO nožnica /sada rámovej a krídlovej /pravá alebo ľavá / so špárovým vetraním je určená pre otváravo-sklopné jednokrídlové a dvojkrídlové okná, plastové aj drevené so šírkou krídla v drážke kovania 601-800 mm. Čítať viac
Skladom
Farba
otváravosť
7,30 €
s DPH
6,083334 € bez DPH
-
+
ks / m
MACO nožnica pre šírku 601-800 mm MULTI-MATIC

 

je sada rámovej a krídlovej nožnice , ktorá sa montuje do otváravo-sklopných okien , jednokrídlových a dvojkrídlových okutých s kovaním MACO MULTI-MATIC. Nožnica sa dáva do okien , kde sa vyžaduje špárové vetranie.

  • Systém: MULTI-MATIC
  • Použitie: plast, drevo, hliník
  • Veľkosť mm : 696
  • FFB od - do (mm): 601 - 800
  • Počet uzatváracích dielov: 0
  • Potreba skrutiek ks: 3
  • Materiál: strieborne pozinkovaná oceľ
  • Balenie ks : 20
  • Výrobca : MACO
  • Produkt nad 120cm: Nie

Odporúčané produkty

MACO Rohový prevod vrchný pre MULTI-MATIC

MACO vrchný rohový prevod je rohový prevod s jedným uzatváracim bodom IS / hríbikom /. Montuje sa do otváravých, otváravo-sklopných a sklopných okien okutých s kovaním MACO MULTI- MATIC.
3.8
s DPH
3.17 bez DPH
Skladom
MACO rohový prevod krátky pre MULTI-MATIC

MACO Rohový prevod krátky pre MULTI-MATIC

MACO rohový prevod je krátky rohový prevod s jedným uzatváracim bodom IS / hríbikom /. Montuje sa do malých otváravých, otváravo-sklopných a sklopných okien okutých s kovaním MACO MULTI- MATIC.
4.1
s DPH
3.42 bez DPH
Skladom
MACO rohový prevod zvislý pre MULTI-MATIC

MACO Rohový prevod zvislý pre MULTI-MATIC

MACO zadný zvislý rohový prevod je rohový prevod s jedným uzatváracim bodom IS / hríbikom /. Montuje sa do zadnej časti krídla , úchytom na vrchnú nožnicu otváravo-sklopných okien okutých s kovaním MACO MULTI- MATIC s výškou 750-2450 mm alebo na dolné ukončenie otváravo-sklopného prevodu u otváravých okien.
3
s DPH
2.5 bez DPH
Skladom
MACO T-kľúč k upevňovaniu uholníkov k nožniciam

MACO T-kľúč k upevňovaniu uholníkov k nožniciam

MACO T - Kľuč torx 20 sa používa na upevnenie hornej nožnice kovania spolu s uholníkom, ktorý zapadá do horného ložiska upevneného na ráme. Využíva sa hlavne pri kovaní MACO MULTI TREND a MACO MULTI MATIC
5.25
s DPH
4.38 bez DPH
Skladom

MACO Uholník pre plast AS-šrubovací pre 12-20-9

MACO uholník je súčasťou otváravého závesu, sklopného závesu a otváravo-sklopnej nožnice šrubovací - AS , pre staršie typy plastových okien a balkónových dverí pre systém 12/20-9 , pre okná okuté s kovaním MACO MULTI-TREND a MACO MULTI-MATIC.
1.7
s DPH
1.42 bez DPH
Skladom

MACO Uholník pre drevo AS-šrubovací pre 12-18-9

MACO uholník je časťou otváravého závesu, sklopného závesu a otváravo-sklopnej nožnice šrubovací - AS , pre drevené okná a balkónové dvere pre systém 12/18-9 , pre okná okuté s kovaním MACO MULTI-TREND a MACO MULTI-MATIC.
1.6
s DPH
1.33 bez DPH
Skladom

MACO Uholník pre plast 12-20-13 šrubovací

MACO uholník na našrubovanie pre profil 12/20-13 mm je súčasťou závesu pre plastové otváravé okná, sklopné okná a nožnice pre otváravo-sklopné okná okutých s kovaním MACO MULTI-TREND a MACO MULTI-MATIC.
1.6
s DPH
1.33 bez DPH
Skladom

MACO - Šablóna na skracovanie kovania Multi - Matic

Šablóna určená ku skracovaniu kovanie MACO - Multi - Matic. Použitím tejto šablóny dosiahnete presné skrátenie a navŕtanie kovania ako pri pneumatickej strihačke. Je výbornou pomocníčkou pri servisoch okien. Je vyrobená z plastu, v podstate nezničiteľná. Mala by byť súčasťou každej servisnej firmy.
21.6
s DPH
18 bez DPH
Skladom

Skrutka pre PVC Ejot Super E 4,2x25 ZH

Skrutka do kovania na jednochodý závit s plochou hlavou je určená pre upevnenie časti kovania u plastových okien a dverí.
0.03
s DPH
0.03 bez DPH
Skladom

Skrutka pre PVC Ejot Super E 4,2x30 ZH

Skrutka do kovania na jednochodý závit s plochou hlavou je určená pre upevnenie časti kovania u plastových okien a dverí.
0.05
s DPH
0.04 bez DPH
Skladom
MACO Nastavovací kľúč SW 4 - IMBUS

MACO Nastavovací kľúč SW 4 - IMBUS

MACO imbusový nastavovací kľúč SW 4 sa používa na nastavovanie vrchných závesov, sklopných závesov a spodných ložísk u drevených a plastových okien okutých kovaním MACO MULTI-TREND a MACO MULTI-MATIC.
3.7
s DPH
3.08 bez DPH
Skladom